середа, 28 квітня 2010 р.

Вакцинація Януковичем


Коли Януковича обрали президентом, у реалістів сумнівів не залишилось, яким шляхом йтиме Україна далі. Всі знали, з якою командою новий президент прийшов до влади, хто займе ключові посади та хто визначатиме подальшу долю молодої держави. Відкритим було лишень питання часу: наскільки швидко Україна стане підконтрольною Росієї та здасть свої національні інтереси.

Виявляється, на це вистачило якихось два місяці. Майже дев’ятнадцять років Україна намагалась хоча б на коліна звестись перед східною сусідкою, а тут, мов удар в спину… Навіть за часів Кучми, якщо і душили свободу слова, використовували адміністративний ресурс, багатіли олігархи на тлі зубожіння населення, а корупція проїдала все і скрізь, то коли Росія зазіхнула на Тузлу, Україна стала на захист свого й боронилась, скільки мала сил.

Нині ж все залишилось тим самим (тільки олігархи стали багатшими, хабарі - більшими, свобода слова - нікому не потрібною), так ще й до того Росії на таці, приправленій відмовою від визнання геноцидом проти українського народу голодомор 32-33 років та преференціями в енергетичній, авіа- та суднобудівній галузях, подали кримське узбережжя. Офіційний Кремль звичайно ж дань прийняв, покрутивши носом та вказавши місце українській владі…

Вакцинацією взагалі-то називають введення в організм людини антигенного матеріалу з метою викликати імунітет до хвороби, який має запобігти в майбутньому зараженню, або ослабити його наслідки. Януковичем ж в Україні називають президента та його політику. Що ж, в наші тіла та душі ввели антигенний матеріал. Вже є перші жертви цього матеріалу – це побиті медійники, це збитий на смерть машиною президентського кортежу таксист. Тим часом від вакцини вже спаплюжена пам'ять жертв геноциду 32-33 років, Бандери, Шухевича, українська мова виявляється нікому не потрібною, так само як і місцеві вибори.

Лікарі переконують, що здоровий організм мусить виробити імунітет і в більшості випадків це йому гарантує, що болячки тієї він ніколи не матиме. Але буває й таке, що вакцина дає жахливі побічні ефекти і може призвести навіть до смерті.
Вірю, що Україна не загине. Маю надію, що побічні реакції від вакцини змусять організм боротися і виробити імунітет.
Оригінал на сайті ІМІ http://imi.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=178580&Itemid=1

Немає коментарів:

Дописати коментар